Необходими продукти:
20 пъдпъдъчи яйца
20 пъдпъдъчи яйца
1 плод авокадо (добре узрял)
1 кофичка
кисело мляко
2-3 с.л. лека майонеза
2-3 с.л. дижонска горчица
2-3 с.л. лека майонеза
2-3 с.л. дижонска горчица
2 с.л.
прясно изцеден лимонов сок
прясно смлян черен пипер, самардала
прясно смлян черен пипер, самардала
червен пипер
за поръсване
Начин на
приготвяне:
Яйцата се
сваряват и нарязват на половинки.
Почистваме авокадото от костилката, обелваме го и го намачкваме с вилица. Добавяме киселото мляко, майонезата, горчицата и прясно изцедения лимонов сок и подправяме с малко прясно смлян черен пипер , сол и самардала. Разбъркваме получената смес с яйцата и поръсваме с червен пипер и самардала.
Няма коментари:
Публикуване на коментар