Страници
неделя, 12 февруари 2012 г.
Ябълков сладкиш
Необходими продукти:
1 кг. ябълки
100 гр.масло
4 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1 ч.л.канела
Начин на приготвяне:
1. Почистените, обелени и нарязани на филийки ябълки се нареждат в тава, в която маслото е разтопено предварително, след което се посипват с 4 с.л.захар и канелата и се пекат до порозовяване.
2. Яйцата и захарта се разбиват и се добавят брашното и ванилията.
3. Сместа се изсипва върху ябълките и се пече 30-40 мин. в умерена фурна. Когато изстине се обръща.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар