Страници
събота, 11 февруари 2012 г.
Мини фарфали с артишок и шунка/ Farfalle piccoli con carciofo e prosciutto
Представям ви една бърза и лесна импровизация за фалфале с артишок и шунка.
Необходими са:
200 гр.мини фарфали (панделки)
200 гр.шунка или прошуто
250 гр.маринован артишок
зехтин, прясно изцеден лимонов сок, сол, босилек и пресен копър
Фарфалите се сваряват във вряща и подсолена вода съгласно указанията на опаковката. Шунката и артишока се нарязват на парченца и се добавят към сварените и изцедени фарфали. Заливаме с дресинг приготвен от зехтина, лимоновия сок и подправките и разбъркваме.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар